Superkul på digitalt museum - Sugoi!

Malin Byström med sin man och tre barn, åkte till Tokyo Digital Art museum. Det roliga började med att köa i en timma. Puh! Men det var mödan värt. Där inne väntade något mycket intressant. Och timmarna gick fort.

Alla i familjen skissar på det som senare ska skannas för bildspelet. Familjen Byström målade bilder (fiskar som man färglägger) som sedan simmar omkring på väggen efter att bilderna skannats. Finns mycket att göra för barn och vuxna.

Färgerna dansar fram över väggarna.

Är just du, mycket intresserad av digital teknik, fascinerad av färger och rörelser och konst, då ska du absolut besöka detta museum (om det nu kan kallas museum). Pappa med dotter på Digital Art Museum i Tokyo

Pappa fotograferar sin dotter Siri mot en färgspragande bakgrund på Digital Art Museum.

Alltid kö

Ulrika, som guidade familjen Byström den här dagen berättar följande. - Bäst att komma till museet 9:30 eller så, de öppnar 10. Museet är fantastiskt! Mycket att se, många intryck och tar minst 2 timmar, kanske 3. Vårt besök började 12.30 och slutade strax före 15.00.

Entré: 3 200 Yen (ca 255 kr). Det här stället är verligen SUGOI, fantastiskt!

Guider i Japan

När du reser till Japan är guide för en dag eller 4-5 timmar, en riktigt bra investering. Vi har guider som talar svenska och engelska.

Det var tre guider involverade för att guida och tolka för slakten Dahlén när de reste i Japan från jazzklubb i Tokyo till teceremoni i Kyoto.