Spannet är brett - Därför JapanPorten

Det är ett stort spann mellan våra yrken och intressen: en professor, lärare, konstnärer, spelman, guider, idrottsledare, skribenter och andra. En stor tillgång när vi guidar, tolkar eller översätter dokument.

Du sparar tid och tjänar pengar på våra erfarenheter

 

Start 1990 eller var det 1998?

1998 tolkade vi för första gången på en mässa i Osaka för några svenska småföretagare. Sedan dess har vi tolkat japanska och svenska på fler mässor, tolkat många affärssamtal och studiebesök. Men innan dess, 1990 startade Jerker firman i Osaka (inte i Sverige) och började senare importera vackert svensk konstgals från olika hyttor i Småland och Göteborg. Dessutom fantastiska smycken designade och smidda av drygt 40 olika guld- och silversmeder.

 

Vi har guidat turister, musiker och företagare (norska med för den delen) i Japan. Vi gör allt i vår makt för att lägga an en personlig touch och ge dig ordentlig valuta för pengarna. Tolkuppdragen är mycket varierande. Hitintills allt från besök hos japanska toalettstoltillverkare, besök hos vapenindustrin i Sverige, fotboll och musik vid flera olika sammankomster och former.

Vi hjälper dig få saker gjorda. Kontakta oss.