Varför JapanPorten?

Vi är japaner och svenskar som tolkar, guidar och översätter. Alla har sina specialiteter, hobbies och yrken: historiker, fotbollsdomare, designers, tyg- och vävnadslärare, språklärare och så vidare. I Sverige tar vi hand om japanska besökare för att tolka och guida och i Tokyo och Hiroshima tar dig guiderna på tur med personlig snits. Och vi delar gärna ut råd och tips. Det här är folket på JapanPorten.

Du sparar tid och pengar på våra erfarenheter

En översättning fungerar när den är läsbar och läsvärd, i klartext för läsaren. När du är på semester i Japan blir din tid njutbar och rolig när du är med våra guider. Vi hittar dit du vill, du får fin information och hjälp under dagen med oss.

Det är kunniga människor hos oss

1998 tolkade vi för första gången på en mässa i Osaka där några svenska småföretagare delade på en monter. Sedan dess har vi tolkat på många mässor, tolkat många affärssamtal och studiebesök. Vi har guidat japanska turister i Sverige och svenska och norska med för den delen, i Japan. Vi gör allt i vår makt för att lägga an en personlig ”touch” och ge ordentlig valuta för pengarna.

Vi hjälper dig få saker gjorda. Kontakta oss.