11 företagare delade monter på GIFTEX-Design Tokyo

Premiäråret 2006! Och vi ordnade en monter för svenska småföretagare till mässan Giftex (Design Tokyo). Vi tog emot det svenska godset i Tokyo, ordnade tullhandlingar, gjorde i ordning montern och hade våra egna japanska tolkar.

Företag premiäråret

Ingrid Roth, Tina Calén, Edge Gems,
Design Lena Larsson, Luddan,
Bölebyns Garveri, Siluettkatten,
World Wide Art, Tre Sanberg,
Kerstin Westin och Nils Olsson Hemslöjd

Montern hade en bra placering i hallen

Ingrid Roth och Kerstin Westin har varit med tidigare på andra mässor i Tokyo. För övriga var det första gången. Vår monter hade en ypperlig placering, inte långt från ingången till hallen. Och det berodde på att vi kommit som första, svenska företag till mässan.

Entréhallen Tokyo Big Sight

Besökare i vår monter

Hur många personer som kom till vår monter är svårt att uppskatta. Kanske 7- 800 personer. Många koreaner kom och tittade speciellt på babyväskor och läderprodukter.

Mässhallarna i Tokyo

Intressanta besökare var japanska importföretag som specialiserat sig på import från Norden och antalet agenter som noga undersökte alla produkter. Läs gärna mer om Design Tokyo och mässhallarna Tokyo Big Sight.

 

Samtidigt pågick 13:e Bokmässan och 17:e ISOT(Kontorsmaterial & Papper). Besökarna kunde gå emellan hallarna utan att behöva registrera sig. Därför är det mycket troligt att betydligt fler än 51 412 kom till vår hall. 2007 arrangerade vi nästa tokyomonter.