Design Tokyo och hela Lifestyle Expo Tokyo
( Kallades förr Giftex)

Design Tokyo är en av flera mässor som pågår samtidigt under samlingsnamnet Lifestyle Expo Tokyo. När den första upplagan av Design Tokyo arrangerades 2006, var JapanPorten där under namnet Scandinavia Life och representerade svenska företagare i en monter. (Uppdaterad 2018-05-30.)

Hallarna i Big Sight

Lifestyle Expo Tokyo är det övergripande namnet och Design Tokyo ingår som en del av hela arrangemanget. Alla mässorna finns i de 6 östra hallarna av Tokyo Big Sight (Japans mässcenter) och det är mycket enkelt för dig att gå emellan hallarna.

Standardmonter 2,7 x 3 m golvyta, monterpris cirka 27 500 kronor. Väggar med hyllor, stolar, bord och liten disk ingår.

Tokyo Big Sight

Karta mässhallar Tokyo Big Sight, Japan

Tokyo Big Sight är Japans mässcentrum. Här arrangeras alla mässor av betydelse.

 

Pågår 8 parallella mässor

Kul för dig som vill se mycket och tala med många, pågår samtidigt mässorna Baby & Kids, Table- and Kitchenware, Int' Varity-Gift Expo, Interior Products Expo, Health & Beauty Goods Expo, Fashion Goods & Accessories Expo. Dessutom parallellt i hallarna intill, arrangeras två fristående mässor: kontorsmässan ISOT, samt Sales Promotion. Intressanta mässor att vara med på när du planerar export till Japan.

 

Servicen från mässarrangören Reed Exhibitions är utmärkt. Dessutom svarar de snabbt på E-post. Vi har även samarbetat med Reed Exhibitions på Formexmässan. Just på Formex (2017) träffade vi Merx Team och Bygg & Inredningar och pratade om hur det är att ställa ut på mässor i Japan.

Den största presentmässan, eller prylmässan, i Japan är Tokyo International Gift Show och har en helt annan arrangör.